00 36 70 388 2943

Leírás

Ajándék utalvány – 10 000 Ft

 

Ajándék utalvány 10 000 Ft értékben, mely kupon kód formájában a tönkölypárna webáruházban használható fel.

A kupon vásárlásakor – ha csak kupont vásárol – a szállítási opciók közül, a legutolsót válassza a pénztárnál, fizetés előtt!

Ha más terméket is vásárol, ez a szállítási opció nem választható. Az ajándékutalványt kupon kód formájában küldjük e-Mailben.

Az ajándékutalvány kódját bármely tönkölypárna termékünk vásárlásakor felhasználhatja, az akciós termékek rendelésekor is.

 

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.

A tönkölybúza jótékony energiájának titka, a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

A tönkölypárnák és derékaljak alváskor igazodnak nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

Alvászavarral küszködőknek is ajánljuk, enyhíti a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Csökkenti az aranyeres tünetek számát.

A tönkölypárnák tisztítását mosással nem ajánljuk, az esetlegesen előfordulható búzaszemek miatt! Ha a párna nedves lesz, alaposan szárítsuk ki, akár radiátoron, vagy más biztonságos fűtőtesten.Ne tartsuk nyirkos, párás és nedves helyen!

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

A tönkölypárna webáruház áraiban a szállítás díja nincs benne.

Előre utalás esetén a szállítási díj 1900 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 2500 Ft (5 db feletti rendeléskor), az utánvétes vásárlás költsége: 2400 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 3000 Ft (5 db feletti rendeléskor).

Jóga ajándékutalvány

5000 Ft-os tönkölypárna ajándékutalvány