00 36 70 388 2943

Aranyér párna – tönköly töltettel, huzattal

6 500 Ft

45 x 50 cm-es tönköly aranyér párna, külső pamut huzattal.

Tönköly töltettel.

 

Leírás

A szögletes aranyér párna méretei:

 

szélesség: 45 cm

hosszúság: 50 cm

magasság: 8-10 cm töltet: tönkölypelyva a belső huzat: 100 %-os pamut angin, melyen szintén található cipzár, így a párna után tölthető a külső huzat 100 %-os pamut huzat (a munkaruha és terepszínű vásznak kevert szálasak, általában 65/35 %-os arányban a pamut javára) Ez az aranyér párna kifejezetten szögletes székekbe lett kigondolva, a főleg ülő munkát végző vásárlóinknak, de szülés után, műtét után is használható, hiszen úgy van kialakítva a rés a párnán, hogy üléskor nem érintkezik az érzékeny rész az ülőalkalmatossággal, ami által csökken a fájdalom. Gépkocsi vezetőknek, irodai dolgozóknak, varrónőknek, bolti eladóknak mindig ideális ajándék.

Azért ajánljuk ezt az ülőpárnát, hogy akkor is le tudjon ülni, mikor a fájdalmak gyötrik…

Milyen gyakran ajánlott az aranyér párna használata?

Ülő munkát végzők számára, akiket már utolértek az aranyér tünetei, minden napos használatra ajánljuk.

Miért éri meg az általunk készített aranyér párna beszerzése?

 

  • a belső párnahuzaton is van cipzár
  • erős anyagokat használunk
  • vásárlásával a magyar gazdaságot támogatja

Fontos!!!

Arra garancia nincs, hogy a párnától az aranyér, mint betegség elmúlik, csak a fájdalom enyhülhet,  és az ülés elviselhetőbb, a tünetek meglétekor!

Az aranyeres tüneteket az egészségesebb, rostokban, vitaminokban gazdagabb táplálkozás is nagy mértékben csökkentheti. Az interneten számos “aranyér diéta” fellelhető, érdemes akár a teljes étrendváltást is kipróbálni.

A sportszerű mozgás is hatékony az aranyér leküzdésében, akár csak napi 1-2 km séta is jótékony hatású, mellesleg kardiológiai szempontokból sem elhanyagolható.

“Egyes becslések szerint az emberek csaknem harmadát érinti kisebb vagy nagyobb mértékben. Az 50 éves korosztályból pedig minden második ember elmondhatja, hogy voltak már aranyeres panaszai. Az aranyér a civilizált, elkényelmesedett társadalmainak betegsége, melyhez az is nagyban hozzájárult, hogy az ember két lábra állt. A végbél körüli vénás fonatokban ugyanis nem találhatók billentyűk…” /HáziPatika/ “Az aranyér (nodus haemorrhoidalis, hemorrhoid) egy érköteg, mely a végbélnyálkahártya alatt található. A szabályos végbélműködéshez, a széklet tartásához, illetve a megfelelő széklet ürítési mechanizmushoz pótolhatatlan szerepe van ezen érhálózatnak, érpárnázottságnak. A végbél, illetve a végbélnyálkahártya finom ér- és ideghálózattal rendelkezik, szervezetünk egyik legérzékenyebb területe. Ha az érpárnát rögzítő kötőszövet megnyúlik, az érhálózat kitágul, az aranyeres párna lecsúszik, a végbélcsatornából előesik, aranyeres betegségről beszélünk…” /wikipédia/ Kerek gátpárna Jógapárna Matracok Hämorrhoiden Kissen