00 36 70 388 2943

Tönköly szoptatós párna

8 300 Ft9 600 Ft

Plusz szoptatós párna huzattal, itt tud vásárolni

Töltet: tönkölypelyva vagy I. osztályú polisztirol gyöngy

anyag: 100 %-os pamut.

13 féle huzat közül választhat

Leírás

Tönköly szoptatós párna

A szoptatós párna adatai:

hossza: 140 cm

legvastagabb szélesség: 20 cm

belső huzat anyaga: pamut angin

külső huzat anyaga: 100 %-os pamut

töltetnek tönkölypelyva vagy I. osztályú polisztirol gyöngy választható

Az ár egy darab, külső huzattal ellátott szoptató párnára vonatkozik.

A huzat színét, rendeléskor a vásárlói megjegyzésnél adhatja meg.

Általában a tönkölypárnáról:

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.

A tönkölybúza jótékony energiájának titka, a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

A tönkölypárna alváskor igazodik nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

Alvászavarral küszködőknek is ajánljuk, enyhíti a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Csökkenti az aranyeres tünetek számát.

A tönkölypárna tisztítása

A tönkölypárnák tisztítását mosással nem ajánljuk, az esetlegesen előfordulható búzaszemek miatt! Ha a párna nedves lesz, alaposan szárítsuk ki, akár radiátoron, vagy más biztonságos fűtőtesten.Ne tartsuk nyirkos, párás és nedves helyen!

A tönkölypárnák szeretik a gyakori szellőztetést, a napfény melegét.

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

Babzsák puff a nagy testvérnek

meditációs ülőpárna

A tönkölypárna webáruház áraiban a szállítás díja nincs benne.

Előre utalás esetén a szállítási díj 1900 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 2500 Ft (5 db feletti rendeléskor), az utánvétes vásárlás költsége: 2400 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 3000 Ft (5 db feletti rendeléskor).

A végösszeget e-mailben küldjük. Ha munkahelyén nem tudja átvenni a csomagokat, kérhet postán maradó szállítást is. A  webáruházban vásárolt termékeket a vételár beérkezése/utánvétes rendelés után 4 – 8 munkanapon belül indítjuk útnak. Tel.: 06 70 388 2943

új szoptatós párna webáruház

További információk

töltet:

polisztirol gyöngy = 8300 Ft, tönkölypelyva = 9600

választható színek

alma zöld, sötét zöld, barna, vajszínű, bordó, piros, ciklámen, citromsárga, narancssárga, lila, türkiz kék, király kék, szürke