00 36 70 388 2943

Tönkölypárna webáruház

Tönkölypárna webáruház

A tönkölypárna webáruház áraiban a szállítás díja nincs benne.

tönkölypárna

 

Miért jó választás a tönkölypárna vásárlása?

  1. Természetes anyagokat használunk: A tönkölypárnát természetes alapanyagokból, a tönkölybúza pelyvájából, héjából készítjük, 100 %-os pamutvászonba varrva – igény esetén cipzárral is. Ez egy fenntartható és egyben környezetbarát megoldás, a párna nem tartalmaz káros vegyi anyagokat vagy szintetikus töltőanyagokat.

  2. A tönkölypárna alkalmazkodik nyakunk, fejünk vonalához: a tönkölypárna rugalmas és alakítható. Ez segít a nyak, a fej és a vállak megfelelő megtámasztásában, alvás közben, és a nyomást is csökkenti ezeken a területeken. Nő a kényelem a feszült érzés eltűnik.

  3. Jó a párnánk hőmérséklet szabályozó képessége is: a tönkölybúza pelyvájának természetes tulajdonsága, hogy jól tárolja a hőt és fokozatosan átadja azt alvás közben. Így lehetséges, hogy a tönkölypárna kellemesen hűsen tartson a melegebb időben, és melegen tartson hidegebb időkben. A hőmérsékletszabályozás hozzájárulhat az alvás minőségének javításához.

  4. Stresszmentesítés: a tönkölypárna a testünkkel és izmainkkal érintkezve segíthet ellazulni. Így csökkentheti a stresszt, és javíthatja alvásunk minőségét. Az enyhítő hatást érezhetünk nyak- és vállfájdalom, fejfájás vagy más izületi fájdalmak esetén.

  5. Allergiabarát: a tönkölypárna természetes anyaga allergiás reakciók szempontjából sem elhanyagolható. A párna természetes mivolta miatt, kevésbé valószínű, hogy irritációt vagy allergiás reakciót okoz.

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.

A tönkölybúza jótékony energiájának titka, a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

A tönkölypárnák és derékaljak alváskor igazodnak nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

Alvászavarral küszködőknek is ajánljuk a tönkölypárna webáruház alvópárnáit, melyek enyhíthetik a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Az ülőpárnák csökkenthetik az aranyeres tünetek számát.

A tönkölypárna tisztítása

Tönkölypárnák már 3900 Ft-tól. Ha a 2 db-os csomagot vásárolják: 3500 Ft/db.   A párnák tisztítását mosással nem ajánljuk, az esetlegesen előfordulható búzaszemek miatt! Ha a párna nedves lesz, alaposan szárítsuk ki, akár radiátoron, vagy más biztonságos fűtőtesten.Ne tartsuk nyirkos, párás és nedves helyen!

A tönkölypárna szereti a gyakori szellőztetést, a napfény melegét.

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

 

 

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

A rendelés végösszegét rendeléskor látja, a megfelelő szállítási opció kiválasztása után. Ha munkahelyén nem tudja átvenni a csomagokat, kérhet postán maradó szállítást is. A  webáruházban vásárolt termékeket a vételár beérkezése/utánvétes rendelés után 4 – 8 munkanapon belül indítjuk útnak. Tel.: 06 70 388 2943

Előre utalás esetén a szállítási díj 1800 Ft Foxpost automatába.

!!! Foxpost autómatába maximum 5 db 35 x 45 cm-es párnát, maximum 3 db 40 x 60 cm-es párnát, maximum 3 db 50 x 60 cm-es párnát, maximum 3 db 50 x 70 cm-es párnát vagy 3 db aranyér párnát tudunk küldeni!!!

Házhoz szállítás utalással: 3200 Ft (maximum 3 db-os rendeléskor) vagy 4200 Ft (3 db feletti rendeléskor). Az utánvétes vásárlás költsége: 4200 Ft (maximum 3 db-os rendeléskor) vagy 5200 Ft (3 db feletti rendeléskor).

jóga és meditációs párna kínálat

egyedi méretek, kérdések, kapcsolat

1–9 termék, összesen 32 db