00 36 70 388 2943

Terepszínű ülőpárna

terepszínű ülőpárnaA terepszínű ülőpárna 40 x 45 cm-es, megtöltve kb. 8-10 cm magas – traktorosoknak ajánljuk szeretettel 🙂

erősebb terepszínű munkaruha vászon huzattal, tönkölypelyva töltettel vagy I. osztályú polisztirol gyöngy töltettel.

Ajánljuk olyan (elsősorban) férfiak számára, akik naponta sokat vezetnek, mint a teher- és gépkocsivezetők, traktorosok, fuvarozók. A pelyvában lévő kovasav párolgása jótékony hatást gyakorol idegvégződéseinkre és ezáltal enyhítheti aranyeres tüneteinket, illetve csökkentheti derék és hátfájdalmainkat. – Van aki az ülés és a dereka közé teszi a párnát, vezetés közben.

De fontos megjegyezni, hogy a tönkölypárnánk klinikailag nincsen tesztelve, nem minősül gyógyhatású terméknek, párnának!!! Garancia arra nincsen, hogy teljesen megszűnnek a sok vezetés, vagy ülés okozta fájdalmak vagy kellemetlen érzések!!!

Viszont ideális ajándék lehet még horgászoknak, vadászoknak, túrázóknak, katonáknak, vagy egyszerűen csak a hölgyek szerelmének 🙂  És persze mindenkinek, akinek tetszik a zöld, barna és fekete és terep szín. 🙂

A termék ára 3300 Ft

Tel.: 06 70 388 2943

üzenet küldés

Jógapárna

Férfias huzat kínálatunkban van még: woodland terep, tölgyfa mintás terep, olíva zöld, sötét barna és fekete. Utóbbi 3 színből kevert szálas és 100 %-os pamut vászon (280-300 g/m2) is rendelkezésre áll a huzatokhoz, míg a terepmintás huzatok anyaga legtöbbször 65 % pamutból és 35 % poliészterből áll (190-240 g/m2). Strapabíró anyagok, magas szakítószilárdsággal (az átlag – bár szintén erős – 140 g/m2 festett pamut vásznakhoz képest).

A terepszínű ülőpárna belső huzata angin, amin szintén van cipzár, így a párna után tölthető. A pelyvát ki lehet venni így a párnából, kicsit fel lehet frissíteni, megszellőztetni és a nap melege is jót tesz a pelyvának.

Manapság, vásárlóink kérésére már I. osztályú polisztirol gyöngy töltetet is használunk a szabadidős terepszínű párnáinkhoz. Ha könnyen előfordulhat a párna használata közben, hogy vizes lesz, esetleg párásabb helyen van tárolva, megázhat egy vadászat vagy pecázás közben, akkor talán szerencsésebb polisztirol gyöngy töltetet választani a tönkölypelyva helyett.

Ha kicsinek találja a méretet hívjon vagy írjon nekünk bátran, egyedi elképzelését is megvalósítjuk. 🙂